Print online, alegerea potrivita pentru compania ta

Daca va ganditi sa comandati afise, pliante sau alte asemenea produse promotionale pentru compania dumneavoastra, acum puteti face acest lucru si online. Serviciile de print online sunt disponibile si foarte usor de accesat din confortul propriei case, trimiterea unei comenzi fiind rapida si simpla de efectuat.

print onlineTipografiile cu experienta in domeniu care au departamente de print online offset si digital vor avea toate detaliile cu privire la plasarea unei comenzi disponibile pe website.

Informatiile au fost clasate in trei categorii:

Cum cumpar? Daca aveti nelamuriri cu privire la achizitionarea propriu-zisa, este bine de stiut ca puteti plasa o comanda folosind un formular ce il gasiti pe website, trimitand un e-mail sau apeland telefonic tipografia. Oricare dintre aceste trei metode sunt la fel de rapide si eficiente, iar toate datele lor de contact se vor gasi pe website.

Cum primesc? Comenzile se primesc prin curierat rapid, la sediul specificat de dumneavoastra. Pentru comenzi mari ce depasesc un anumit prag, aveti dreptul sa primiti coletul fara costuri de transport.

Cum platesc? Plata se poate face fie prin ramburs sau prin transfer bancar. La comenzile foarte mari este posibil sa fie necesara achitarea unui avans din comanda.

Pe langa aceste informatii furnizate, aveti la dispozitie si un chat integrat in website, unde puteti comunica in timp real cu un angajat al tipografiei.

Avand acest pachet de informatii la indemana, plus o descriere detaliata a produselor realizate de tipografie si preturile aferente, aveti siguranta ca produsele comandate vor indeplini criteriile dumneavoastra de calitate. Pentru a ramane conectat cu acea companie, puteti urmari si activitatea ei pe social media, avand la dispozitie conturile de Facebook, Google+ si Twitter, ce pot fi gasite pe website.

Prezenta in online este necesara pentru succesul unei companii, uneori fiind combustibilul ce o tine in viata.