Print digital la cele mai inalte standarde

Daca vrei sa ai succes pe piata, un atu important este crearea unei prime impresii importante potentialilor clienti. Materialele promotionale sunt o metoda de marketing folosita cu succes de majoritatea managerilor, acestea includ: pliante, afise, carti de vizita, fluturasi, brosuri, reviste, cataloage, mape cu buzunar si altele.

Print DigitalPuteti cauta o companie specializata in tiparirea si finisarea hartiei, dand search la print digital, iar apoi sa alegeti o companie cu experienta in domeniu. Accesati site-ul unei astfel de companii, cautati in oferta existenta pe site cu ajutorul meniurilor produsele sau servicile dorite de catre dumneavoastra si apoi puteti plasa o comanda direct de pe site. Pentru a va pregati si trimite comanda ei au nevoie de numele si prenumele clientului, adresa clientului, numarul de telefon al clientului, tipul de hartie dorit pentru produsele comandate, numarul de bucati, numarul de pagini, finisarile si un mesaj optional daca este cazul. Urmeaza ca ei sa contacteze clientul si sa trimita comanda. La o anumita suma comandata, transportul poate fi gratuit oriunde in Romania.Este bine de retinut faptul ca la un numar mai mare de produse comandate, pretul per bucata va fi mai mic. Plata poate fi realizata la primirea coletului prin ramburs sau prin transfer bancar. In cazul unor comenzi cu valoare mare, poate fi necesar sa achitati un avans de 50% din totalul comenzii.

Materialele promotionale trebuie sa faca parte din planul de marketing al oricarui manager, si este indicat ca acesta ca aloce un buget special pentru aceasta activitate. Ele trebuie sa fie de buna calitate, cu informatii corecte, complete si concise. Distribuirea acestor materiale ajuta la fidelizarea clientilor existenti si la crearea de noi clienti pe piata. Intr-o mica sau mare masura, putem concluziona ca aceste materiale au un impact asupra activitatii de marketing, si invariabil asupra profitului obtinut de companie.