Materialele promotionale, considerate utile de clienti

Gasim materiale promotionale peste tot in jurul nostru, si au un impact mai mare asupra noastra decat credem. Statisticile spun ca in general pastram materialele promotionale primite timp de 6,6luni, iar 63% dintre persoane nu le arunca, ci le dau mai departe.

Cautati tipar digital pe Google sau alt motor de cautare pentru a gasi tipografii cu experienta in domeniu si cu o gama variata de produse si servicii. Accesati un website si cautati produsele potrivite dumneavoastra, comparand preturile in functie de numarul de bucati comandate. Asemenea companii au echipament profesional ce este necesar prelucrarii si finisarii produselor. Daca doriti sa plasati o comanda, dumneavoastra contrubuiti cu ideile, iar ei le vor pune in practica pentru a crea pliante, carti de vizita sau afise asa cum vi le imaginati.

reviste, brosuri, cataloageMaterialele promotionale sunt utilizate in toate industriile existente pe piata. Daca nu v-ati gandit pana acum sa folositi aceasta metoda de marketing, trebuie sa luati in seama ca aceasta modalitatea poate aduce un mare plus afacerii dumneavoastra. Pe website-urile special dedicate activitatii de tipografie, care ofera aceste servicii, veti gasi diferite produse. De exemplu, daca doriti sa comandati pliante, aveti de ales intre pliante tiparite fata-verso pe mai multe tipuri de hartie, la alegere. Puteti alege intre hartie mata sau lucioasa, marime A4 sau A5, pe categorii de pret in functie de numarul exemplarelor (intre 1-250 si 50000 buc).

Este vital sa intelegem importanta materialelor promotionale de calitate si impactul pe care acestea il au pe piata si cum imbunatatesc imaginea companiei in cauza. Un studiu recent afirma ca aproximativ 18% dintre persoane isi doresc sa primeasca astfel de materiale mai des. Cu atat mai mult cu cat aceste materiale au si o intrebuintare practica, 77% dintre persoane le pastreaza pentru ca sunt utile. Mizati pe calitate si efectul va fi cel scontat!