Materiale publicitare de calitate

In prezent, cei care conduc o companie stiu cat de important este sa fie prezenti pe piata, in ochii potentialilor clienti. O buna metoda de marketing sunt materialele promotionale ce pot fi usor distribuite publicului larg, ca: fluturasi, carti de vizita, brosuri, pliante, afise si alte  materiale de acest tip.

Companiile ce se ocupa cu fabricarea si comercializarea acestor produse au inteles importanta prezentei in online, astfel incat este foarte usor sa le gasim dand un search pe internet. O companie ce ofera produse de o inalta calitate se va evidentia si printr-un website bine structurat, unde putem gasi produsele si serviciile prestate de acestia, detalii despre compania lor, date de contact si nu in ultimul rand un formular pentru trimitere de comenzi.

Colaj flyereUn astfel de formular contine campuri ce vor fi completate de catre client, cu informatiile personale, ca: nume, adresa, telefon, cat si detalii amanuntite cu privire la produsele cerute. De exemplu in cazul in care clientul doreste sa comande fluturasi, va specifica tipul de hartie dorit, numarul de pagini, numarul de bucati, finisarile si un mesaj optional privind cereri optionale. Dupa completarea acestui formular ce se trimite direct de pe site, urmeaza ca intr-un timp scurt clientul sa primeasca un raspuns prin e-mail sau telefon.

Costurile pentru aceste materiale promotionale nu sunt ridicate, ba chiar acesta fiind invers proportional cu numarul de materiale comandat. Atingand o anumita suma a comenzii, transportul este gratuit oriunde in Romania. Plata comenzilor se poate face atat prin ramburs la primirea coletului cat si prin transfer bancar la lansarea comenzii. In unele cazuri, mai exact la comenzi cu valoare foarte mare, poate fi necesar un avans de minim 50% din valoarea comenzii.

Un bun manager stie ca reteta succesului unei companii tine de activitatea de marketing si cum altfel sa faca asta decat distribuind materiale publicitare de buna calitate?